Opinie « Praktykant.wadi
RSS
 

Opinie

Prezentujemy opinie naszych Absolwentów Praktyk WADi.pl

To anonimowe opinie o naszych Kursach Praktycznych WADi pisane przez samych absolwentów, którzy ukończyli już nasze praktyki. Trzy plusy i trzy negatywne rzeczy, minusy. Praktykanci to zarówno „Turyści” jak i „Graficy” sami podsumowujący swoimi opiniami praktyki.
Wpisy zamieszczamy w formie komentarza, zresztą przeczytajcie sami:

opinie

Zostaw odpowiedź

 

 
  1. Praktykant Turystyki 2018

    11 maja 2018 o godz. 15:55

    Rzeczy POZYTYWNE na Praktyce:
    1. Ilość zadań do zrobienia w trakcie dnia pracy,
    2. Brak nudy przez co czas szybko leciał,
    3. Dużo wiedzy turystycznej, ciekawostek i różnych historyjek.

    Rzeczy NEGATYWNE na Praktyce:
    1. Za mało dni praktyki,
    2. Za mało czasu na przerobienie całego materiału,
    3. Mało akcji MOP.

     
  2. Praktykant Turystyki 2016

    29 kwietnia 2016 o godz. 11:36

    Rzeczy POZYTYWNE na Praktyce:
    1.Spora ilość Nauki,
    2. Możliwość pracy z systemem Kameleon,
    3.Przyjazna atmosfera pracy.

    Rzeczy NEGATYWNE na Praktyce:
    1. Zimno w pokoju ze stołem,
    2. Na początku duży stres,
    3. Na początku godziny pracy leciały, zbyt wolno 🙂 Ale później super!

     
  3. Praktykant Turystyki 2016

    29 kwietnia 2016 o godz. 11:33

    Rzeczy POZYTYWNE na Praktyce:
    1. Fajna atmosfera,
    2. Ciekawe rzeczy / informacje,
    3. 0 stresu,

    Rzeczy NEGATYWNE na Praktyce:
    1. Długo,
    2. Strasznie nas Pan (Artur) nastraszył na początku,
    3. Quiz jest niesprawiedliwy,

     
  4. Praktykant Turystyki 2016

    29 kwietnia 2016 o godz. 11:29

    Rzeczy POZYTYWNE na Praktyce:
    1. Dużo nowych informacji,
    2. Zapoznanie się z pracą biurową,
    3. Ogólnie miła atmosfera.

    Rzeczy NEGATYWNE na Praktyce:
    1. Trochę długo, ale jak była praca to czas szybko, miło zleciał.

     
  5. Praktykant-Grafik

    11 grudnia 2015 o godz. 12:12

    Na praktyce podobało mi się:
    1. Porady życiowe / cenne lekcje, uwagi i spostrzeżenia.
    2. Podział obowiązków. Czyli Sylwia robiła swoje a ja robiłem swoje.
    3. Ingerencja w życie / działalność strony, poprzez wykorzystanie zrobionych grafik.

    Na praktyce nie podobało mi się:
    1. Długi czas trwania jednego dnia (8 godzin),
    2 . Bywało zimno,
    3. Na początku duży stres.

     
  6. Praktykant-Grafik

    11 grudnia 2015 o godz. 12:09

    Na praktyce podobało mi się:
    1. Możliwość pokazania swojej pracy na internecie,
    2. Wykonywanie naszych projektów,
    3. Atmosfera w biurze.

    Na praktyce nie podobało mi się:
    1. Godziny pracy (za długo) po 6 h człowiek już jest znużony,
    2. Brak możliwości rozmowy lub konsultacji z partnerem,
    3. Zlecenia nie były różnorodne.
    3.

     
  7. Praktykant-Grafik

    24 kwietnia 2015 o godz. 11:02

    POZYTYWNE:
    1. Zdobycie ciekawych informacji (ciekawostki ze świata, rozmowa kwalifikacyjna).
    2. Obróbka zdjęć i praca z programem Kameleon CMS
    3. Odzwierciedlenie swojej pracy na stronie internetowej.

    NEGATYWNE
    1. Godziny praktyk.
    2. Brak niektórych programów (komputerowych).

     
  8. Praktykant-Grafik

    24 kwietnia 2015 o godz. 11:00

    POZYTYWNE
    1. Dużo informacji, przydatnej wiedzy
    2. Miła atmosfera
    3. Traktowanie Praktykanta jako pracownika przez co mamy wgląd jak to będzie wyglądało w przyszłości.

    NEGATYWNE
    1. Programy dla Grafików
    2. Godziny pracy (8h)!
    3. Zbyt dużo zadań na raz.

     
  9. Praktyka 03.2015

    27 marca 2015 o godz. 13:28

    POZYTYWNE
    1. Dużo ciekawych informacji dotyczących krajów Azji i Europy
    2. Zdobycie umiejętności praktycznych dotyczących programu KAMELEON
    3. Możliwość kontaktu z klientem (telefon, emaile)

    NEGATYWNE
    1. Złe połączenie autokarowe z Meszną 🙁
    2. Nie mogliśmy używać SUPER-mopa
    3. Musieliśmy mieć mundurek

     
  10. Praktyka 03.2015

    27 marca 2015 o godz. 13:24

    POZYTYWNE
    1. Dużo „ciekawostek dropsa” 😀
    2. Miła atmosfera
    3. Nie trzeba było nosić białych koszul!

    NEGATYWNE
    1. Krótkie przerwy

     
  11. Praktyka 03.2015

    27 marca 2015 o godz. 13:23

    POZYTYWNE
    1. Dużo wiedzy
    2. Ciekawe zadania praktyczne
    3. Miła atmosfera

    NEGATYWNE
    1. Minus
    2. Krótkie przerwy
    3. Minus

     
  12. Praktyka 03.2015

    27 marca 2015 o godz. 13:22

    POZYTYWNE
    1. Miła atmosfera
    2. Faktyczne rzeczy do robienia w biurze
    3. Dużo przydatnej wiedzy

    NEGATYWNE
    1. Krótkie przerwy
    2. Brak możliwości picia herbaty podczas pracy

     
  13. Praktyka 03.2015

    27 marca 2015 o godz. 13:21

    POZYTYWY
    1. Ciekawostki
    2. Dużo praktycznych rzeczy
    3. Dużo wiedzy na temat

    NEGATYWNE
    1. Tworzenie stresowych sytuacji
    2. Za dużo czepiania się rzeczy na stronie Transsyberyjska.eu
    3. za dużo wymagań np w przetargach choć wymagania niektóre były bez sensu

     
  14. Praktyka 03.2015

    27 marca 2015 o godz. 13:15

    POZYTYWY
    1. Miła atmosfera
    2. Dużo praktycznych informacji
    3. Quizy

    NEGATYWNE
    1. BRAK

     
  15. Praktykant

    13 lutego 2015 o godz. 14:00

    POZYTYWNE:
    1. Nauczyłem się kreatywnego myślenia,
    2. Lepsza obsługa komputerowych programów,

    NEGATYWNE:

    1. Za mało pracy do robienia, czasami siedziałem bezczynnie.

     
  16. Praktykant

    13 lutego 2015 o godz. 14:00

    POZYTYWNE:
    1. Dyscyplina,
    2. Dużo ciekawych rzeczy,
    3. Kreatywność,

    NEGATYWNE:
    1. Brak.

     
  17. Praktykant

    13 lutego 2015 o godz. 13:59

    POZYTYWNE:
    1. Bardzo podobała mi się konkretność w zadaniach,
    2. Sposób nauczania,
    3. Ilość poznanego materiału,
    4. Przygotowanie Szefa do prowadzenia praktyki,
    5. Dobra Atmosfera,
    6. Przedstawienie dnia pracy w sposób prawdziwy (praca dorosłego człowieka),

    NEGATYWNE:

    1. Brak uwag negatywnych,

     
  18. Praktykant

    13 lutego 2015 o godz. 13:58

    POZYTYWNE:
    1. Dużo się nauczyłem,
    2. Współpraca,
    3. Przyjazna atmosfera,

    NEGATYWNE:
    1. Ilość godzin,
    2. Czasami chciałam wyjść wcześniej tak jak moi znajomi,

     
  19. Praktykant 2014

    13 lutego 2015 o godz. 13:58

    POZYTYWNE:
    1. Atmosfera,
    2. Dużo ciekawostek „dropsa”,
    3. Dużo można się nauczyć,

    NEGATYWNE:

    1. Ilość godzin,
    2. Ogólnie było super i nie wiem co więcej napisać 😉 Dziękuję 🙂

     
  20. Praktykant

    13 lutego 2015 o godz. 13:57

    POZYTYWNE:
    1. Podobała mi się forma prowadzenia zajęć,
    2. Podobało mi się to , że mogłam się tu dużo nauczyć,
    3. Mogłam poznać prace biura podróży,

    NEGATYWNE:
    1. Nie podobało mi się to, że trzeba siedzieć 8 godzin aczkolwiek już jest spoko (tylko na początku tak było),

     
  21. Praktykant

    13 lutego 2015 o godz. 13:56

    POZYTYWY
    1. Miła atmosfera.
    2. Organizacja pracy – wszystko miało swoje miejsce i swój czas; porządek na stanowiskach pracy i na półkach.
    3. Wasze wielkie zaangażowanie w przeprowadzenie praktyki – mnóstwo pożytecznej wiedzy i ciekawostek.

    NEGATYWNE
    1. Pedantyzm – czasami przesadny, ale wymuszający czujność i skrupulatność w czasie wykonywania powierzonych zadań, które nie pozwalały wpaść w niebezpieczną rutynę.

     
 

statystyka